LOJTARI
RADHITJA

ZBULONI KUSH ËSHTË KONKURRENTI JUAJ
DHE MUNDENI ATË NË RAUNDIN E ARDHSHËM!

Emri Mbiemri
# Lojtari Pikët
1. Berkin Krasniqi 856
1. Kushtrim Zylfiu 856
3. Lisjan Bezhani 852
4. Albisjan Bezhani 844
4. Leotrim Rexhaj 844
6. Arsim Hetemi 840
6. Andin Selimi 840
8. Labinot Shaqiri 826
9. Albin Berisha 820
10. Erduan Kastrati 818

Eksperti i parashikimeve

Tregoni se jeni ekspert i futbollit! Regjistrohuni,
parashikoni, fitoni shpërblime dhe garoni me miqt tuaj!
Regjistrohuni
X