LOJTARI
RADHITJA

ZBULONI KUSH ËSHTË KONKURRENTI JUAJ
DHE MUNDENI ATË NË RAUNDIN E ARDHSHËM!

Emri Mbiemri
# Lojtari Pikët
1. 152
2. 150
2. 150
4. 148
5. 144
5. 144
7. 142
8. 140
8. 140
10. 138

Eksperti i parashikimeve

Tregoni se jeni ekspert i futbollit! Regjistrohuni,
parashikoni, fitoni shpërblime dhe garoni me miqt tuaj!
Regjistrohuni
X